EnglishRomana  

Rezervãri la telefon:
+40.268.455.255
Agrement


Inchirieri ATV Predeal

Unitatea noastra va pune la dispozitie atv-uri pentru inchiriere si va recomanda traseele off road prin padurile din imprejurimi.

Pentru rezervari sau pentru mai multe informatii va rugam sunati la tel: 0721.114.112

Transilvania Spirit Adventures

Profesional Outdoor Training

Există mai multe modalităţi de a sărbătorii un eveniment, de a transmite un mesaj sau de a-ţi motiva colegii sau partenerii de afaceri; de aceea dorim să vă oferim servicii personalizate pentru un eveniment unic, adaptate cerinţelor companiei dumneavoastră, luând în considerare strategia de marketing şi obiectivele pe care doriţi să le atingeţi.
Departamentul nostru de agrement-team building derulează activ programe complexe, atât  prin  activităţi sportive convenţionale cât şi prin activităţi de sport extrem, multe dintre acestea putând fi combinate într-un superb eveniment de multi-activităţi sau într-un eveniment de echipă creat special pentru grupul sau organizaţia dumneavoastră, pe tot parcursul anului.
Membrii echipei noastre sunt instructori sportivi licenţiati, foşti sau actuali sportivi de performanţă, sociologi si psihologi foarte bine pregatiţi, care împreună îşi unesc forţele şi cunoştiinţele în realizarea acestor programe.
Echipa noastră răspunde de siguranţa participanţilor la acţiuni; tactul  si experienţa în domeniu îi face să creeze o stare de bine tuturor participanţilor menţinând permanent echilibrul între umor si seriozitate, indiferent de aptitudinile fizice sau gradul de îndemanare pe care aceştia le au.
Oferta noastră s-a dezvoltat astfel încât putem oferi soluţii de lucru în echipă atât pentru evenimente complexe, cât şi pentru evenimente independente.
Lucrul în echipă are în vedere dezvoltarea abilităţilor specifice acestui gen de colaborare, membrii acesteia formând un grup unitar compact, eficient, în locul  şi momentul pe care afacerea dumneavoastra o cere.
Iată câteva dintre rezultatele semnificative pe care echipa noastră de team building îl poate oferi, prin intermediul programelor organizate aici, pentru salariaţii companiei dumneavoastra :

  • O mai bună comunicare;
  • Un moral ridicat;
  • Confruntarea şi rezolvarea unor probleme;
  • Descoperirea şi depăşirea unor obstacole;
  • Asumarea responsabilităţilor, alegerea momentului decizional;
  • Încredere sporită;
  • Folosirea eficientă a resurselor;
  • O mai bună gestionare a timpului;
  • Dezvoltarea abilităţilor de planificare şi reorganizare.

Pornind de la motto-ul “ÎMPREUNĂ, MEREU LA INĂLŢIME!” avem plăcerea de a vă prezenta oferta noastră de servicii:

SERVICII OUTDOOR

1. traversarea pe tiroliană, cu lungime de aproximativ 100 m, în funcţie de  locaţie şi solicitări;

2. traversarea pe corzi mobile (paralele în plan vertical, sau simpla), sau traversare pe punte indiana, traversarea  se face individual sau pe echipe;

3. căţărare  (trasee delimitate si asigurate la înălţime, pentru căţărare);

4. rapel individual sau pe echipe (coborarea participantului sau participanţilor pe un perete de stâncă, aceştia fiind asiguraţi);

5. orientarea turistică pe un traseu prestabilit, format din mai multe puncte de control consecutive, folosind busola, azimutul si distanţa;

6. mountain bike pe trasee cu grad de dificultate diferit;

7. rezolvarea unor teme pe echipe, contra cronometru, cum ar fi: montarea cortului - aducerea, tăierea lemnelor şi pregătirea focului - prepararea şi consumul unei supe, sau a unei frigărui;

8. triatlon alpin 2extreme, constand în probe de alergare, orientare turistică şi mountain bike, totul desfăşurîndu-se contra cronometru, individual sau pe echipe;

9. jocuri de team building indoor si autdoor (funny games);

10. paint ball pe echipe;

11. off road;

12. tir cu puşca;

13. tir cu arcul;

14. canioning (traversarea unui canion: mers prin canion,  înot, traversare   pe corzi,  rapel în cascadă);

15. drumeţii, campare cu corturile, foc de tabară, cantece de munte;

16. plimbări cu atv-urile sau buggy;

17. tabere de supravieţuire pe timp de vară sau de iarnă cu şedere în corturi sau cabane;

18. vânatoare de imagini pe atv-uri;

19. treasure hunting (vânatoarea de comori: orientare turistica folosind hartă si busolă; trecerea  unor obstacole: pod indian, traversare pe coardă, tiroliana, pentru a găsi comoara).

20. urban treasure hunt (parcurgerea unui traseu urban, cu ajutorul busolei, indiciilor si prin rezolvarea unor situatii)

Vă mulţumim pentru încrederea de a apela la serviciile noastre!